Inspiration

Nyligen hemkommen från inspirerande två dagar  i Malmö med Human ACTs Rikke Kjelgaard och ACT kurs. 

Känner mig lite visare och några erfarenheter rikare. Fortsättning följer förhoppningsvis om inte alltför längre. 

Länkat här är en kort podcast med Rikke. 

Sommartider

Sommaren är snart här och det betyder förhoppningsvis mer värme och soliga dagar. För undertecknad så är det verkstad i vanlig ordning.  

I år kommer jag alltså att ta emot nya klienter även under juni-aug. Har du mer tid under sommaren för reflektion och förändring så passa på. 

Välkommen.

Erbjudande!

För att markera starten på det nya äventyret har jag bestämt att erbjuda mina tjänster under andra former. Läs mer om detta under "Tjänster".

Välkomna in.

Nya horisonter

Nu är det grejer på gång, gott folk! 

Projektet, som började som en liten bisyssla vid sidan av min anställning på anstalten har nu vuxit till sig till den grad att det verkar som att den nu kan stå på egna ben!

Min avsikt har länge varit att bibehålla verksamheten som en bisyssla under en övergångsperiod men olika faktorer har gjort att jag tagit ett (djärvt? dumdristigt?) beslut tidigare än tänkt. 

Under maj månad kommer jag att ha avslutat min anställning och övergått till att helt och hållet vara en s.k. enskild näringsidkare. Spännande! Spännande!

Mina ambitioner är stora och det känns som att jag har luft under vingarna. Vi får se hur långt det bär mig. 

Vi ses!

 

Flytt

Jag är från och med 1 mars hyresgäst hos Vasastans Psykoterapi Institut, beläget på Erik Dahlbergsgatan 3. Lokalen delar jag med andra privatpraktiserande psykoterapeuter  med lång erfarenhet i branschen. Mycket kunskap sitter i väggarna, något som jag ser fram emot att ta del av.

Ser fram emot att träffa er i den nya lokalen.

Välkomna!

 

 

Vikten av anknytning

Jag stötte på Gordon Neufelds arbete på Youtube av en slump för ett tag sedan och har sedan dess intresserat mig mer och mer för anknytningsteori och vikten av relationsskapande. Kolla in videon nedan för en översikt av hans livsverk. En mäkta intressant föreläsning. Fastnar du för hans vishet så finns mer att hitta på Youtube. 

Kommer igång

Hej och välkomna!

Jag har alltså (ganska) nyligen etablerat mig som privatpraktiserande psykolog i Göteborg och har sedan ett par månader tillbaka även slagit upp portarna på nätet. Som ett led i att försöka bidra med lite matnyttigt så kommer jag att hålla denna ruta uppdaterad med det senaste som jag har för mig. 

I egenskap av periodare så snöar jag in mig på diverse ämnen och tänkte dela med mig lite kring det som fångat mitt intresse för tillfället. Min förhoppning är att det ska göra denna sida lite mer levande och dynamisk. 

Väl mött!

- F