MörkeR och ljus

Nu går vi mot mörkare tider och det innebär för våran del ett ökat tryck på tider. Går du i tankar på att gå i terapi så tveka inte att höra av dig för att säkra din tid.

Välkommen!

Nya kontaktvägar

Nu kan du hitta mig via terapeutförmedlingssajten Teraply. Det är mycket spännande som händer just nu på det digitala området avseende psykisk hälsa och Teraply är en av flera aktörer som försöker förenkla och sänka tröskeln för att få hjälp med sitt mående. Du kan komma dit genom att klicka på länken nedan.

Nyheter inför sommaren

Nu nalkas det sommar och ledighet för de flesta. Jag är i tjänst fram till v.29 och sedan åter igen v 32 och 33 för att vara borta ytterligare 2v därefter. Det blir 6 intensiva kursdagar i slutet av sommaren för att fylla på med inspiration och färdigheter inför höstens utmaningar. Går du i terapitankar så tveka inte att höra av dig innan ledigheterna för bokning av tid.

Allt gott!

Nyheter Februari

Då var det dags att uppdatera med lite information för 2019. Även om vädret fortfarande lämnar mycket att önska så har det iallafall börjat bli lite ljusare på dagarna.

Jag har börjat se ett ökat intresse för metoden som jag valt att förkovra mig (ISTDP) vilket är glädjande. Under 2019 kommer jag därför satsa ännu mer på fortbildning i form av workshops och konferenser parallellt med den utbildning jag går. Det innebär att jag kommer vara borta en del och inte kunna ta emot lika många klienter som tidigare tyvärr.

Går du i tankar att gå i terapi hos mig så vänta alltså inte för länge! Hör av dig om du är nyfiken så kan vi se om vi kan hitta en öppning för ett första samtal inom en rimlig tid.

Det nya året bjuder även på möjligheter att skapa nya samarbeten och fördjupa gamla. Är du nyfiken på hur jag kan hjälpa dit företag eller dina medarbetare så hör av dig spånar vi tillsammans.

Välkommen!

Nytt år

Nytt år innebär nya möjligheter och en del förändringar även för mig. Bland annat så flyttar jag och kommer framöver ha mottagning på ny adress, Vasagatan 21, med start 1 mars. Jag har redan tjuvstartat med en del av mina uppdrag förlagda där men kommer flytta över större delen av verksamheten tid framöver. Nya året för även med sig uppdaterade priser och villkor. 

Ett nytt projekt som jag har på gång i samarbete med Scandinavian Gastro Clinic är uppstart av IBS-skola samt psykologisk behandling av klienter med Irritable Bowel Syndrome (IBS). Inom kort kommer du kunna boka tid hos mig på plats i deras mottagning som ligger vid Krokslätts Fabriker. Mer info kommer när det närmar sig. 

Välkommen med din förfrågan!

Allt gott!

Fokus Facebook

Jag skiftar gärna fokus från hemsidan här till min plats på Facebook. Ta en titt och Gilla sidan om du vill få uppdateringar kring verksamheten och vad som är aktuellt. Där har du även möjlighet att interagera med mig, om du har någon fråga kring mina tjänster eller din psykiska hälsa

Klicka på länken nedan för att komma direkt till min facebook. Använd de andra för att följa mig på andra sociala medier! 

Hoppas vi ses/hörs där!

Sommartider

Nu är sommaren äntligen här och med det så tar många semester. Dessvärre så tar inte lidande uppehåll på sommaren. Jag håller därför öppet även under denna tid och tar emot nybesök. 

VIll du hålla dig mer uppdaterad om vad som händer på Mindbender så kolla in min Facebook-sida. Där kan du ställa frågor till mig direkt och få rådgivning kostnadsfritt. Jag har lanserat tjänsten FrågaFollad där du kan skicka in din fråga till mig och få den besvarad direkt på Facebook-sidan.

Just nu så tänker jag att formatet kommer vara att få frågor via meddelande-funktionen på Facebook eller per epost. Jag avidentifierar, publicerar och svarar på din fråga på sidan. Detta för att både du ska få ett svar på din fråga men att även andra kan ta del. 

Längre fram har jag tankar på att även göra detta i videoformat (Youtube/Facebook video) om det visar sig vara populärt. Vill du hellre ha rådgivning enskilt så kan du som alltid ta kontakt med mig och boka en tid. 

Allt gott!

Obs! Byte av mejladress

Numer går inga mejl fram till den tidigare mejladressen. Om ni försökt nå mig per info [a] folladpsykolog.com så vänligen skicka mejlet igen via formuläret på hemsidan eller kontakta mig telefon eller sms.

Uppehåll

Nu är det dags för lite vila och återhämtning. Högintensivt hjälp- och förändringsarbete kräver lika effektiv vila. Därför tar jag ett kortare uppehåll och laddar för våren. Jag tar emot nybesök fram till 21/4 och träffas återigen 11/5. 

Vill du boka en tid innan dess så använd länken ovan.

Väl mött!