Sommartider

Nu är sommaren äntligen här och med det så tar många semester. Dessvärre så tar inte lidande uppehåll på sommaren. Jag håller därför öppet även under denna tid och tar emot nybesök. 

VIll du hålla dig mer uppdaterad om vad som händer på Mindbender så kolla in min Facebook-sida. Där kan du ställa frågor till mig direkt och få rådgivning kostnadsfritt. Jag har lanserat tjänsten FrågaFollad där du kan skicka in din fråga till mig och få den besvarad direkt på Facebook-sidan.

Just nu så tänker jag att formatet kommer vara att få frågor via meddelande-funktionen på Facebook eller per epost. Jag avidentifierar, publicerar och svarar på din fråga på sidan. Detta för att både du ska få ett svar på din fråga men att även andra kan ta del. 

Längre fram har jag tankar på att även göra detta i videoformat (Youtube/Facebook video) om det visar sig vara populärt. Vill du hellre ha rådgivning enskilt så kan du som alltid ta kontakt med mig och boka en tid. 

Allt gott!