Nyheter Februari

Då var det dags att uppdatera med lite information för 2019. Även om vädret fortfarande lämnar mycket att önska så har det iallafall börjat bli lite ljusare på dagarna.

Jag har börjat se ett ökat intresse för metoden som jag valt att förkovra mig (ISTDP) vilket är glädjande. Under 2019 kommer jag därför satsa ännu mer på fortbildning i form av workshops och konferenser parallellt med den utbildning jag går. Det innebär att jag kommer vara borta en del och inte kunna ta emot lika många klienter som tidigare tyvärr.

Går du i tankar att gå i terapi hos mig så vänta alltså inte för länge! Hör av dig om du är nyfiken så kan vi se om vi kan hitta en öppning för ett första samtal inom en rimlig tid.

Det nya året bjuder även på möjligheter att skapa nya samarbeten och fördjupa gamla. Är du nyfiken på hur jag kan hjälpa dit företag eller dina medarbetare så hör av dig spånar vi tillsammans.

Välkommen!